Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 12-2-2015 _ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ- ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας θα είναι πιστό στο ραντεβού του για το έθιμο του τσικνίσματος!
Τα μέλη του συλλόγου Θα ψήσουνε σουβλάκια στην αυλή του νηπιαγωγείου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Τσικνοπέμπτη!
images
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.00π.μ. ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει τον αποκριάτικο χορό για τους μαθητές του νηπιαγωγείου μας, στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου Ν. Ραιδεστού. Είναι μια ευκαιρία για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί -μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί- την περίοδο της Αποκριάς!
Ας ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια αυτή!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tην Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 θα γίνουν οι χριστουγεννιάτικες γιορτής σε όλα τα τμήματα του νηπιαγωγείου, παράλληλα θα λειτουργεί και χριστουγεννιάτικο παζάρι με κατασκευές παιδιών και μελών του συλλόγου γονέων!
Το παζάρι διοργανώνεται από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου μας και καλεί όλα τα τα μέλη του να το στηρίξουν.
Το πρόγραμμα των γιορτών ανά τμήμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 19-12-2014 και ώρα 5.30 μ.μ. τα κλασικά τμήματα ( 1ο, 2ο )
Παρασκευή 19-12-2014 και ώρα 6.30 μ.μ. τα ολοήμερα τμήματα (1ο, 2ο )

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, από τις 16.00 μ.μ. και μετά, εκπρόσωποι της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους και μαζί με τα παιδιά θα φτιάξουν ένα δέντρο με τα γάλατα που θα έχουν συγκεντρωθεί. Μέχρι την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, μπορείτε, όσοι επιθυμείτε, να φέρετε στο νηπιαγωγείο γάλατα και φάρμακα για να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους. Επίσης, μπορείτε να συμμετέχετε στην παραπάνω εκδήλωση μαζί με τα παιδιά σας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s